Voorwaarden winactie

  • Als winnaars worden aangemerkt: iedereen die een van de betreffende winactie-posts op Facebook of Instagram heeft geliked, openbaar heeft gedeeld op zijn/haar account (op Facebook) en/of in zijn/haar verhaal (op Instagram) én die minimaal één kandidaat heeft getagd, waarna de betreffende kandidaat met succes solliciteert en dus wordt aangenomen door Pizzeria Appelscha. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaars. 
  • Als meerdere personen dezelfde kandidaat hebben getagd, kiest Pizzeria Appelscha willekeurig maximaal één winnaar uit per aangenomen kandidaat.
  • Mits voldaan aan onderstaande voorwaarden, krijgen alle winnaars gedurende 3 maanden de mogelijkheid om elke week een gratis pizza naar keuze te bestellen via de website van Pizzeria Appelscha. Het gaat in totaal dus om 3 x 4 weken = 12 gratis pizza’s per winnaar.
  • De actieperiode van 3 maanden gaat voor een winnaar alleen in als de door de winnaar voorgedragen en tevens aangenomen kandidaat minimaal 3 maanden in dienst heeft getreden. Na een dienstperiode van de eerste 3 maanden wordt de betreffende winnaar per mail 12 unieke actiecodes toegezonden, die elk eenmalig het recht geven op maximaal één gratis pizza naar keuze. 
  • De 12 actiecodes kunnen in de actieperiode van 3 maanden elk eenmalig verzilverd worden van dinsdag tot en met vrijdag. De winnaars mogen meerdere actiecodes per week verzilveren.
  • Een gratis pizza is enkel te bestellen in combinatie met minimaal één ander product uit het assortiment. Hiervoor geldt geen minimum bedrag. In het bestelproces kan vervolgens de actiecode ingevoerd worden, waarna de mogelijkheid wordt geboden om per keer maximaal één gratis pizza uit het assortiment te kiezen. 
  • De gratis pizza’s zijn alleen van toepassing op afhaalbestellingen.