Restaurant Appelscha

Ben je opzoek naar een restaurant in Appelscha? Dan is Pizzeria Appelscha de juiste keus. Niet alleen zijn we de oudste pizzeria van het dorp, maar ook het enige Italiaanse restaurant van Appelscha!

Al sinds 2003 zijn we erin gespecialiseerd om volgens geheel traditionele wijze pizza’s te bakken, maar dan wel volgens een eigen geheim recept. Dat betekent dus ook nog steeds ambachtelijk met de hand. Geen uitzonderingen. En dat is precies wat ons een uniek restaurant maakt in Appelscha. 

Speciale pizza’s voor jou!

Als restaurant in Appelscha dat gespecialiseerd is in het maken van pizza’s geloven we dat het grotere plaatje moet kloppen om jou die ene smaaksensatie te geven die je nooit meer vergeet. Wat ons betreft gaat het niet alleen om het deeg, de tomatensaus of de mozzarella. Nee. De pizza’s zijn ook met aandacht samengesteld. De specifieke combinaties van verse ingrediënten maken van jouw pizza een ware smaakexplosie.

Niet zomaar een restaurant in Appelscha

Niks is zo fijn om ergens te komen waar je regelmatig kan afwisselen van gerechten. Zo hoef je ook niet altijd opzoek naar wat anders als je toch al tevreden bent bij een restaurant. Om deze reden zijn wij niet alleen een pizzeria, maar ook een breed georiënteerd restaurant met een van de meest uitgebreide menukaarten van Appelscha. We brengen het beste van verschillende werelden samen onder één dak, in één restaurant in Appelscha.

Wij vinden een restaurant immers pas een restaurant als verschillende mensen uit verschillende gerechten kunnen kiezen. Met een van de meest uitgebreide menukaarten van Appelscha kan je dan ook met uiteenlopende wensen bij ons te terecht. Denk aan pasta’s, lasagnes, shoarma, döner en kebab. We bieden voor ieder wat wils. 

Maatwerk

Heb je wensen die we niet aanbieden op ons menu? Geen enkel probleem. We weten als geen ander hoe het is om niet te eten wat je in gedachte hebt en daarom bieden we ook graag maatwerk. Een pizza zonder lactose? Geen probleem. Extra champignons? Tot je dienst! Eet je vegetarisch en ben je opzoek naar een vegetarisch restaurant in Appelscha. We staan voor je klaar! Niks is ons te gek. Zo is het bij het bestellen via onze website en app mogelijk om je bestelling compleet naar wens aan te passen met meer of minder ingrediënten!

Dinsdag Pizzadag bij Pizzeria Appelscha

Dinsdag is Pizzadag en dat al jarenlang. Op de dinsdagen kun je voor slechts €9,50 heerlijk genieten van de lekkerste pizza’s. Profiteer nergens anders zó voordelig van echte Italiaanse kwaliteitpizza’s! Voordelig dus, maar we leveren helemaal niks in op de smaak en kwaliteit. Dat is wat je zocht, toch? Bekijk de voorwaarden en profiteer van Dinsdag Pizzadag!

Bestel nu bij je favoriete restaurant in Appelscha! 

Maak van jouw moment een happy moment en bestel jouw favoriete gerecht online voor afhaal of bezorging in Appelscha en omgeving. Wil je het afhalen? Dat kan al vaak binnen slechts 25 minuten in ons restaurant in Appelscha. Heb je daar geen zin in, dan is het uiteraard ook mogelijk ervoor te kiezen dat het thuisbezorgd wordt, in zowel Appelscha als de wijde omgeving. Een pizza wordt vaak al binnen 30 minuten bij je thuisbezorgd. Razendsnel dus! Je kan ook bij ons terecht om lekker te eten in ons restaurant in Appelscha, met uitzicht op de Vaart Zuidzijde.

Hoe dan ook, als je opzoek bent naar een restaurant in Appelscha dan staan we voor je klaar. We beloven kwaliteit, smaak en service, afgetopt met passie en liefde. Beloofd. Bekijk eens de menukaart of kies voor online bestellen.